Wie zijn we?

Tine Ravyts

Liesl Bosmans

Ik ben Liesl Bosmans, geboren te Bree, maar sinds de middelbare school te vinden in Pelt. Na mijn middelbare schoolopleiding ben ik richting Leuven getrokken om de opleiding ‘Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie’ aan de KULeuven te starten. In juni 2018 studeerde ik af, met als afstudeerrichting ‘Musculoskeletale revalidatie - Manuele therapie’. Zo ben ik sinds oktober 2018 werkzaam als zelfstandig kinesitherapeut. Tijdens mijn eerste werkjaar combineerde ik de praktijkervaring met een postgraduaat ‘Manuele therapie’ aan de Universiteit Antwerpen. Later heb ik me verder verdiept op vlak van myofasciale behandeling door de opleiding ‘Dry Needling’ van Ortho-Logos te volbrengen. In 2022 volgde ik een cursus ‘Valpreventie’ aan de Universiteit Gent om mijn kennis rond de valproblematiek bij ouderen te verruimen. Tenslotte vind ik het belangrijk om me te blijven bijschaven door het volgen van kleinere cursussen of lezingen. Vanaf november 2021 zal ik hier, in de praktijk van Tine Ravyts, te zien zijn. Daarnaast werk ik ook nog in een zelfstandige praktijk in Lommel. 

Ik ben Tine Ravyts, afkomstig uit Neerpelt, woon in Mol (Wezel) en heb in 2020 mijn praktijk in Pelt opgestart. 

Sinds maart 2021 werk ik bijkomend enkele uurtjes per week in het Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef in Pelt als externe zelfstandige kinesiste.

Ik ben afgestudeerd aan de K.U. Leuven als Master in de Kinesitherapie. Daarna heb ik een Postgraduaat in de Manuele Therapie gevolgd, vervolgens Core-Stability Training, Dry Needling, Kaakbehandelingen en Shockwave Therapie. Mijn interesses liggen voornamelijk in de manuele therapie, sportletsels en post-operatieve revalidaties. Verder volg ik nog regelmatig bijscholingen over andere vakgebieden. Naast kinesitherapeute ben ik lid bij de Neerpeltse Tennisclub, ga ik joggen en recreatief wielrennen.

Lise Boonen

Ik ben Lise Boonen, afkomstig van Pelt, meer specifiek van het Lindel. Ik heb mijn middelbare schooltijd doorgebracht op het vroegere ‘Sint-Hubertus College’ te Neerpelt, nadien ben ik aan de KU Leuven gestart aan de opleiding ‘Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie’. In juni 2023 ben ik vervolgens afgestudeerd als kinesitherapeut, met als afstudeerrichting ‘Musculoskeletale revalidatie - Sport’. Deze afstudeerrichting is voortgevloeid uit mijn voorliefde voor de sport. Ik houd ervan om in mijn vrije tijd actief bezig te zijn. Zo heb ik lange tijd, 14 jaar, atletiek gedaan en ben ik nu actief in het dames voetbalelftal van Bocholt vv. Om mijn kennis en vaardigheden optimaal te verruimen heb ik in 2023 twee extra opleidingen gevolgd, namelijk ‘manuele therapie’ en ‘dry needling’.

Onze praktijk

Reclamebord
MINDER MB 0.98N
AL0I8888
AL0I8879
Praktijk algemeen
AL0I8890
AL0I8895
AL0I8897
AL0I8875

Beschikbaarheid

Ik ben alle dagen ter beschikking in de praktijk in Pelt, behalve donderdagvoormiddag.

Liesl werkt op maandagnamiddag en -avond, woensdag de hele dag en vrijdagvoormiddag in de praktijk.

Lise werkt op maandagvoormiddag, dinsdag, donderdag en vrijdagvoormiddag in de praktijk.

Verder vind je mij op maandag en vrijdag tussen 12u30 en 13u30 in het Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef in Pelt.

Huisbezoeken

Kan u zich moeilijk verplaatsen of mag u tijdelijk niet rijden wegens krukken of gips? Met onze draagbare kinetafel helpen we u graag verder.